Μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας



Με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις ανέρχονται και στο 70%, ξεκίνησαν την Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου.

Κάλεσμα στο  καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτεί την περίοδο αυτή από τις πολύ μεγάλες εκπτώσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας- Εορδαίας.

Όπως μάλιστα δήλωσε στον «Π» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, πρόκειται για πολύ μεγάλες και πραγματικές εκπτώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις ανέρχονται άνω του 70%. «Καλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης που δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους, καθώς οι εκπτώσεις που κάνουν τα τοπικά καταστήματα είναι πραγματικές, διότι οι συνάδελφοι περιμένουν αυτή την περίοδο για να βγάλουν κάποια χρήματα εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται σε μια απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής λουκέτου», ανέφερε και υπενθύμισε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν μπει πάνω από 160 λουκέτα σε εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας.

Ο πρόεδρος των εμπόρων σημείωσε ακόμη ότι τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας είναι πλήρως εφοδιασμένα με ποιοτικά προϊόντα και διατίθενται στις καλύτερες δυνατές τιμές, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι πιεστικές ανάγκες του εμπορικού κόσμου είναι τέτοιες που σε πολλές περιπτώσεις οι συνάδελφοί του διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ιδιαίτερα η έκπτωση ειδών ιματισμού και υπόδησης υπερβαίνει το 50%, και το 60%, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και άνω του 70%.

Κάλεσε λοιπόν τον κόσμο να βγει στην αγορά, να δει τις βιτρίνες των τοπικών καταστημάτων και αφού κάνει έρευνα αγοράς «να διαθέσει όποια χρήματα του έχουν απομείνει για αγορές στην τοπική αγορά, προκειμένου να στηρίξει τα τοπικά καταστήματα που αγωνίζονται να κρατηθούν ανοιχτά». Άλλωστε, τόνισε, «η αγορά της Πτολεμαΐδας είναι γνωστή για την άριστη ποιότητα προϊόντων, την πολύ μεγάλη ποικιλία και τις πολύ ελκυστικές τιμές της».

Ο κ. Καλαϊτζόπουλος σημείωσε επίσης ότι η αγορά της Πτολεμαΐδας θα είναι ανοιχτή τη θερινή περίοδο και τα απογεύματα, όπως σε  όλη την υπόλοιπη χώρα, δεν θα ισχύσει δηλαδή θερινό ωράριο όπως παλαιότερα, προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν και τα καταστήματα αλλά και να εξυπηρετούνται οι καταναλωτές, αφού πλέον ελάχιστος κόσμος καταφέρνει να πηγαίνει καλοκαιρινές διακοπές.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.