Η ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης στα απεργιακά συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ την Τρίτη 16 ΙουλίουΣυνάδελφοι, επαγγελματίες – βιοτέχνες – μικροί έμποροι – αυτοκινητιστές – συνταξιούχοι
Άλλο ένα νομοσχέδιο που τσακίζει εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους.
Άλλο ένα νομοσχέδιο που δίνει νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια στους βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλέμπορους.
Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης, Ε.Ε. – Τρόικα.
Όσο συνεχίζεται, οι εργαζόμενοι θα φτωχαίνουν, οι αυτοαπασχολούμενοι θα χρεοκοπούν, οι συνταξιούχοι θα σφίγγουν το ζωνάρι.
Ρίχνουν ακόμα παρακάτω τον κατώτατο μισθό.
Απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο, σχεδιάζουν πως θα διευκολύνουν τις απολύσεις και στον ιδιωτικό τομέα.
Προχωράνε σε νέες περικοπές στον ΕΟΠΥΥ.
Αυξάνουν δραματικά τη φορολογία σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, καταργούν και τις τελευταίες ελαφρύνσεις, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τη φορολογία στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Τους δίνουν νέα προνόμια για να μας εξαφανίσουν μια ώρα νωρίτερα.
Εξισώνουν τα χρέη των μεγαλοεπιχειρηματιών προς το ΙΚΑ, με την αδυναμία χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων να πληρώσουν τις πρόσθετες εισφορές τους, και με την ένταξη σε ενιαίο μηχανισμό είσπραξης οργανώνουν το κυνήγι των μικρών απειλώντας με κατασχέσεις και φυλακή.
Συνάδελφοι, επαγγελματίες – βιοτέχνες – μικροί έμποροι – αυτοκινητιστές- συνταξιούχοι
Μην τους πιστεύετε, ότι τα μέτρα έχουν στόχο την εξυγίανση και το νοικοκύρεμα.
Μοναδικός στόχος τους, είναι να πληρώσουν την κρίση τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να τσακίσουν εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.
Καταδικάζουμε και απομονώνουμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που περιγράφουν τα προβλήματα για να σε μπερδέψουν,  αλλά  συγχρόνως στηρίζουν την κυβέρνηση   συζητώντας την πιο ήπια εφαρμογή των αντιλαϊκών ρυθμίσεων.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!  ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!
Η μόνη λύση σε αυτή την αδιάκοπη και στυγνή επίθεση που δεχόμαστε είναι ο οργανωμένος Αγώνας σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση μαζί με τις δυνάμεις της κοινωνικής  συμμαχίας (ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ).
Καλούμε όλα τα Σωματεία να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα  και να οργανώσουν  τη  μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαχητικό παρόν, ηχηρό μήνυμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΚΟΖΑΝΗ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.