Αγροτοδασικές πυρκαγιές στις Τ.Κ. Βατερού και Κοντοβουνίου, στο Δ. Κοζάνης και Τ.Κ. Κώττα, στο Ν. ΦλώριναςΥπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες, στις 20:30 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:50 της ιδίας ημέρας, σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Κώττα, στο Ν. Φλώρινας. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.  

Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Φλώρινας.

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες, στις 18:00 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:20 της ιδίας ημέρας, σε χορτολιβαδική και αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Βατερού, στο Δ. Κοζάνης. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Στις 20:00, χθες, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18:55 της ιδίας ημέρας, σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Κοντοβουνίου, στο Δ. Κοζάνης.  Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.  

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.