Κλείνει η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας!



Πρωινός Λόγος

«Λουκέτο» βάζει η Περιφερειακή Διεύθυνση των ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με έγγραφο της κεντρικής διοίκησης, το οποίο κοινοποιήθηκε την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις, όλη η περιοχή ευθύνης και αρμοδιότητας των ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας, θα είναι υπό την ευθύνη των Ιωαννίνων. Πλέον, η υπηρεσία αυτή μεταφέρεται και ενοποιείται με τα Ιωάννινα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε χθες μιλώντας στον «Π.Λ.» ο Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Κάστιας, ο οποίος σημείωσε πως η απόφαση τους γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη και αφορά τη μεταφορά και ενοποίηση της διεύθυνσης με τα Ιωάννινα. Την απόφαση υπογράφει η διευθύνοντας σύμβουλος των ΕΛΤΑ  Κωνσταντίνος Μελαχρινός.

Να σημειωθεί πως η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας είχε στην αρμοδιότητά της την οργανωτική παρακολούθηση λειτουργίας 50 περίπου καταστημάτων των ΕΛΤΑ στους Νομούς Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Ημαθίας και Πέλλας. Τώρα όλες αυτές οι αρμοδιότητες φεύγουν από τη Δυτική Μακεδονία και πάνε στην Ήπειρο, ενώ χάνεται η δυνατότητα λειτουργίας μιας σειράς αποφάσεων που αφορούν τα ελληνικά ταχυδρομεία.

Η απόφαση αυτή έρχεται να σκορπίζει φόβους ανησυχίας στους εργαζόμενους, που πολλές φορές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους τόσο για την πορεία των περιφερειακών καταστημάτων των ΕΛΤΑ, όσο και για το ίδιο το μέλλον των ΕΛΤΑ. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ένα κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Εορδαία έβαλε λουκέτο, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και συνέχεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.