Γ. Δακής: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, δεν ολοκλήρωσα το έργο μου»



Στην εκπομπή Εντοπισμοί της Β. Αννουλίδου και στο  West channel αποφάσισε ο Γ. Δακής να ξεκαθαρίσει το πολιτκό τοπίο ως προς τις Περιφερειακές εκλογές που έρχονται. Σε μία προεκλογικού χαρακτήρα εκπομπή ο κ. Δακής ξεκαθάρισε οτι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές και με την ισχυρή ομάδα συνεργατών καί φίλων που διαθέτει, θα απολογηθούν στους πολίτες για το έργο που έπραξαν την προηγούμενη περίοδο.

Μάλιστα στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν  το κόμμα της ΝΔ του ζητήσει να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, ο ίδιος  δήλωσε οτι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί, οτι τα κομματα είναι μέρος του πολιτικού συστήματος και οτι ο ίδιος θα αρνηθεί αφού με τους συνεργάτες του δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους που τους έχει αναθέσει το εκλογικό σώμα. Μαλιστα ανέφερε οτι έχει χρέος να ολκληρώσει το σχεδιασμό της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2013-2020 για την δυτική Μακεδονία που μόλις έχει ξεκινήσει.

Δεν ειναι τυχαίο οτι ο Κ. Δακής φρόντισε να ανακοινώσει την υποψηφιοτητά του στο τηλεοπτικό μέσο που  ”στηρίζει” με κάθε τρόπο τόσο τόν ίδιο όσο και την ομαδα των αντιπεριφερειαρχών του, και στο οποίο η στενή του συνεργάτης στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας ηταν διευθύντρια.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.