Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας στον οικισμό του Νέου Κλείτου – Βίντεο

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα εσωτερικής οδοποιίας που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης στο  Νέο οικισμό Κλείτου. Το έργο που είναι ενταγμένο  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη »  είναι συνολικού προϋπολογισμού  7.928.000,00 ευρώ.  

Οι εργασίες που προβλέπονται από την σύμβαση είναι η κατασκευή κρασπεδόρειθρων μήκους 25km και η τσιμεντόστρωση των αντίστοιχων πεζοδρομίων, η κατασκευή 445 φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων και η σύνδεση τους με το υφιστάμενο δίκτυο ομβρίων, καθώς και η κατασκευή εξωτερικού αγωγού ομβρίων .

Οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν  έχουν συνολικό ωφέλιμο μήκος της τάξης των 10,7 χλμ με συνολική επιφάνεια καταστρώματος τα 170 στρεμ.

Οι πεζόδρομοι στους οποίους θα γίνει τσιμεντόστρωση με σκυρόδεμα C 12/15  έχουν συνολικό ωφέλιμο μήκος της τάξης των 7 χλμ με συνολική επιφάνεια καταστρώματος τα 115 στρεμμάτων.

Τον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες, επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βαγγέλης Καραπάτσιος, συνοδευόμενοι από τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου.  

Δείτε το βίντεο:

 

130711 ΕΡΓΑ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.