Την 3η θέση στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Αειφόρου Σχολείου κατέλαβε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης



Τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Αειφόρου Σχολείου με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης να καταλαμβάνει την 3η θέση στην Κατηγορία Ειδικών Σχολείων του διαγωνισμού.

Ο Δήμος Κοζάνης με την 587/25-10-2012 απόφαση του Δ.Σ. θεσμοθέτησε το «Βραβείο Αειφόρου Σχολείου του Δήμου Κοζάνης». Το βραβείο αυτό αναφέρεται σε Τοπικό  Διαγωνισμό ανάδειξης Αειφόρου Σχολείου και στοχεύει  στην ενσωμάτωση της ιδέας της αειφορίας στην μαθησιακή διαδικασία.  Ο Τοπικός Διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο της διεξαγωγής του  Πανελλαδικού Διαγωνισμού Αειφόρου Σχολείου , που είχε προκηρυχθεί τον Οκτώβριο του 2012  από την Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, και τελεί  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Τα αναλυτικά κριτήρια ή δείκτες καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου, αναρτώνται στην ιστοσελίδα του «Βραβείου» www.aeiforosxoleio.gr.  Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση,  τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης που  συγκέντρωσαν  την υψηλότερη βαθμολογία σε τοπικό επίπεδο, στις αντίστοιχες κατηγορίες με τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.