ΠΑΣΟΚ: Νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Πάρις Κουκουλόπουλος



Η τοποθέτηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό προκάλεσε ανασχηματισμό και στην εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή.  Έτσι, όπως έγινε χθες γνωστό, πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής τοποθετείται ο Γ. Δριβελέγκας, και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Τ. Ρήγας.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κοινοβουλευτικού έργου θα αναλαμβάνει κατά περίπτωση χρέη δεύτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου διαφορετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί πως η ανάληψη των καθηκόντων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ από τον Πάρι Κουκουλόπουλο, στη θέση του υπουργού, πλέον, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, «αναβαθμίζει» την κοινοβουλευτική παρουσία του βουλευτή Κοζάνης, καθώς θα έχει το προνόμιο να «παίζει» σχεδόν σε καθημερινή βάση στα κεντρικά και όχι μόνο ΜΜΕ, στα θέματα και στις συνεδριάσεις της Βουλής.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.