Επίσημη αντιπροσωπεία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Επίσημη αντιπροσωπεία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  επισκέφτηκε στις  27-6-2013  την  Α.Θ. Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο , με αφορμή  τις εργασίες του International Conference on Applied Economics 2013 – ICOAE 2013 που διοργάνωσαν  η  Σχολή  Διοίκησης και Οικονομίας  (Faculty of Economics and Administrative Science) και  η Σχολή  Επιστημών της Τέχνης (Faculty of Arts and Science)  του Πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ  της Τουρκίας (Bahçeşehir University  Turkey ) και το Τμήμα  Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στην επίσκεψη συζητήθηκαν  θέματα που αφορούσαν το Ίδρυμα και τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη  με την ιδιότητά Του ως Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου  και η περεταίρω  συνεργασία του Ιδρύματος με το  τουρκικό Πανεπιστήμιο.

Στο τέλος ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Ασημόπουλος , απέδωσε στην Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο αναμνηστικά από την  τελετή αναγόρευσης Του σε Επίτιμο  Διδάκτορα του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.