Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ξεκινά το Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Ανοίγει το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού η αυλαία του 27ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού. Οι ΄΄πτήσεις΄΄ των αιωροπτεριστών θα ξεκινούν από την πίστα απογείωσης που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον οικισμό σε υψόμετρο 1000μ. προσφέροντας παράλληλα μία μοναδική θέα της λίμνης Πολυφύτου, της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων και της γύρω περιοχής. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα το Σάββατο 13 Ιουλίου, υπάγεται στην κατηγορία “FAI OPEN Cat.2 Event” της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας FAI και θα λάβουν μέρος Έλληνες και ξένοι αεραθλητές.

Οι επιδόσεις του κάθε Έλληνα αθλητή θα προσμετρήσουν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος, της Εθνικής Ομάδος και θα προσμετρήσουν στην Παγκόσμια κατάταξη της FAI.  Επίσης προσμετρούν στην αξιολόγηση των Σωματείων. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία, τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τον Μορφωτικό Όμιλο Καστανιάς Σερβίων. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://comps.hang-gliding.gr/

06-12 Ιουλίου – Καθημερινό Πρόγραμμα
13.00-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
13 Ιουλίου – Τελευταία Αγωνιστική
13.00-18.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
21.30 – Απονομή Επάθλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.