Εκατοντάδες μαθητές εκπαιδεύτηκαν και φέτος στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης



Το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης λειτουργεί από το 2007,  ενώ δεκάδες σχολεία και χιλιάδες μαθητές πέρασαν και έλαβαν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε αυτό.

Το πάρκο λειτουργεί με την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης, τα στελέχη της οποίας εκπαιδεύουν τους μαθητές για την  σωστή οδική συμπεριφορά στον χώρο του πάρκου που αποτελεί προσομοίωση ενός χώρου με οχήματα. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να κινηθούν ως πεζοί, ως οδηγοί και ως ποδηλάτες και να μάθουν βασικούς κανόνες κυκλοφορίας.

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί με διάθεση και χιούμορ προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά όσο περισσότερα πράγματα είναι δυνατόν. Στο τέλος της εκπαιδευτικής ημέρας, απονέμονται διπλώματα και βραβεία στους μαθητές, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ευχάριστη και δημιουργική ημέρα. Δάσκαλοι και γονείς έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για αυτή τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Το διάστημα του καλοκαιριού θα εκτελεστούν και συμπληρωματικές εργασίες για την καλύτερη λειτουργία του πάρκου με την  νέα σχολική χρονιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.