Π. Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν δυνατόν να πάει κόντρα στη θέληση των πολιτών»



«Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ποτέ δυνατόν να πάει κόντρα στη θέληση των πολιτών, οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα πρόωρες εκλογές. Αν εμείς κάναμε ένα τέτοιο βήμα θα κατέρρεαν τα πάντα γύρω μας και θα χανόταν οι θυσίες που έγιναν όλα αυτά χρόνια. Γι΄ αυτό αποφασίσαμε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που εμείς ξεκινήσαμε για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση».
    
Αυτό τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
    
Ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ σε κάθε περίπτωση προτάσσει το συμφέρον της χώρας και αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά και το ρίσκο των δύσκολων αποφάσεων, καθώς εκείνο που το ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η πατρίδα και οι πολίτες.
    
Ανέφερε ακόμα πως κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών εκείνες που ουσιαστικά δικαιώθηκαν ήταν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ και σχολιάζοντας τη στάση της ΔΗΜΑ.ΑΡ. υπογράμμισε ότι και στις δύσκολες αποφάσεις του περασμένου Νοεμβρίου, είχε επιλέξει την αποχή, δείχνοντας πως δυσκολεύεται να σηκώσει το βάρος της άσκησης εξουσίας.
    
«Η άσκηση της εξουσίας», είπε, «είναι πολλές φορές σκληρή και δύσκολη υπόθεση, καθώς μπορεί να κληθείς να πάρεις πραγματικά δύσκολες αποφάσεις, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος. Το ΠΑΣΟΚ το έπραξε και θα το πράττει πάντα καθώς αυτός είναι ουσιαστικά και ο ιστορικός του ρόλος, στην προσπάθεια του να υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα».
   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.