Τραγέλαφος στη Βουλή! Χρυσή Αυγή: Έλα να μας τα πεις έξω ρε! Βουλευτής ΝΔ: Αν έρθω, θα σας γ@@@@@! Βίντεο



Κατώτεροι των περιστάσεων για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι της Βουλής. Την ώρα που περίπου 3.000 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά γιατί κλείνει η ΕΡΤ, εκείνοι ανταλλάσσουν ύβρεις σαν να είναι στο γήπεδο!

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της ασυλίας βουλευτών της ΝΔ και της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, σχετικά με το περιστατικό με το χαστούκι Κασιδιάρη.
Η πλειοψηφία της Βουλής αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία των δυο βουλευτίνων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία η Χρυσή Αυγή αποχώρησε από την αίθουσα, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής, για διαδικαστικούς λόγους (ζήτησε να μιλήσει ενώ είχαν τοποθετηθεί ήδη οι κυρίες για τις οποίες ετέθη θέμα άρσης ασυλίας) αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον Ηλία Κασιδιάρη. Ακολούθησε έντονος διάλογος των δυο ανδρών.

«Κύριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη… Μπορούσατε να ζητήσετε το λόγο πριν» αντέδρασε ο Ευάγγελος Μειμαράκης στις φωνές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Δεν είστε Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είστε κομματικός Πρόεδρος… Ντροπή σας. Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξευτίλα» εξανέστη ο κ. Κασιδιάρης.

Βουλευτές παρενέβησαν και απαίτησαν από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω. Στη συνέχεια, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.
Αλλά την ώρα εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος τους επετέθη λεκτικά…

Αποτέλεσμα; Το γάντι σήκωσαν κάποιοι βουλευτές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολολιάκου φωνάζοντας του να βγει έξω να αναμετρηθούν. «Έλα να μας τα πεις έξω ρε» άρχισαν να φωνάζουν και κινήθηκαν προς το μέρος του.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωναν αργότερα πως ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά απαντώντας με… «αγοραίο τρόπο». Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να σηκώθηκε από το έδρανό του και απάντησε «αν έρθω έξω θα σας γ@@@@@ όλους», κινούμενος με τη σειρά του προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αλλά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής μπήκε στη μέση και το περιστατικό έληξε.

newsit.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.