Σύσκεψη φορέων για την εύρυθμη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης του Δρεπάνου



Σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την εύρυθμη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης της τοπικής κοινότητας  Δρεπάνου, που θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 22-24 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κοζάνης, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τζέλλου Γεώργιου.

Παραβρέθηκαν, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, Αστυνομικός, Υποδιευθυντής κ. Θεοχάρης Χαρίσιος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Διόγκαρης Σπυρίδων μαζί με τον Υποδιοικητή Αστυνόμο Β΄ κ. Ζουρνατζή Φίλιππο, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κ. Παπαζαχαρίας Ανδρέας, η Διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης κα. Θεοδωρίδου Μαρία, η

Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Σ.Δ.Ο.Ε. κα Ανταλέτη Σουλτάνα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελλησπόντου και Δ. Υψηλάντη κ. Τσανακτσίδης Ευστάθιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δρεπάνου της Δ.Ε. Ελλησπόντου κ. Τσανακτσίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αυγής της Δ.Ε. Ελλησπόντου κ. Παπαδημητρίου Χρήστος, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Κοζάνης κ. Μπιλιώνης Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου κ. Παπαθανασίου Βασίλειος και οι αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Ευστρατίου Ευστράτιος, κα Παπαζώη Ευαγγελία και κα. Εμμανουηλίδου Θεοδώρα.

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε, συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια λειτουργία της Εμποροπανήγυρης κατά τις ημέρες εκείνες, για να αποφευχθεί κάθε είδους πρόβλημα τόσο σε θέματα αστυνόμευσης και κυκλοφοριακής ρύθμισης όσο και σε θέματα πάταξης του παραεμπορίου και τήρησης της νομιμότητας αλλά και σε θέματα καθαριότητας, τεχνικής υποστήριξης και παροχής κάθε είδους υπηρεσίας.

Όλοι οι παριστάμενοι αποφάσισαν ότι η Εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά φέτος, εκτεινόμενη στους χώρους πέριξ της Εκκλησίας της Αγ. Τριάδος και προς το δρόμο του γηπέδου, χωρίς την παρουσία εκθετών επί της εθνικής οδού, προς αποφυγήν ατυχημάτων και παρακώλυσης της συγκοινωνίας, ευχόμενοι καλή επιτυχία, προς ικανοποίηση των εκθετών αλλά και των πολιτών – επισκεπτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.