Τριτοκοσμική και επικίνδυνη η εικόνα της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής στο ΔΑΚ Κοζάνης

Ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο καταθέτει η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Σε πρόσφατη επίσκεψή μας στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στο ΔΑΚ Κοζάνης γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας που δεν τιμά την πόλη και πολύ απέχει από το να χαρακτηριστεί ως χώρος που καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες των αθλητριών και των αθλητών που γυμνάζονται εκεί.

Ένα μεγάλο σκάμμα στην μια άκρη της αίθουσας που συνεχώς πλημμυρίζει  και μια αντλία που αντλεί τα νερά, τοίχοι γεμάτοι υγρασία και μούχλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των αθλητών, ακατάλληλα αποδυτήρια και κυρίως πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες υγινεινής και ασφάλειας της αίθουσας.

Παρά τις παρεμβάσεις των γονέων αλλά και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής για βελτίωση των συνθηκών τίποτα δεν έγινε με αποτέλεσμα τα παιδιά της περιοχής να αθλούνται σε μια ακατάλληλη αίθουσα. Οφείλει ο Δημοτική αρχή να απαντήσει πειστικά στο ερώτημα για τις αιτίες του προβλήματος αλλά και για την καθυστέρηση στην επίλυση των προβλημάτων. Είναι γεγονός οξύμωρο να επενδύουμε πολλά λεφτά για μεγαλεπήβολα και φαραωνικά έργα αλλά, από την άλλη να μην διαθέτουμε τις βασικές υποδομές που αρμόζουν σε μια σύγχρονη πόλη για την άθληση των παιδιών μας.

IMAG1163

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.