Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη από το Θεατρικό Εργαστήρι Σιάτιστας – Βίντεο



Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη ήταν το έργο που για 2η συνεχή χρονιά, ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Σιάτιστας, με τα παιδιά που συμμετείχαν να εμπλουτίζουν τη φετινή παράσταση, που αποτελεί διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η χθεσινή παράσταση κέρδισε για άλλη μία φορά το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής, που στηρίζει για 15 χρόνια το Θεατρικό Εργαστήρι, από το οποίο πέρασαν συνολικά περισσότερα από 700 παιδιά.

Φέτος στις τάξεις του Θεατρικού Εργαστηρίου συμμετείχαν 57 παιδιά με συνεχή αυξανόμενη τάση, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει δημιουργηθεί μια θεατρική κουλτούρα στο Βόιο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες μεγαλύτερες πόλεις.

Τη σκηνοθεσία του έργου καθώς και τη διδασκαλία ανέλαβε για 4η συνεχή χρονιά, η Ελένη Κοτσώνα.

Ο Δήμος Βοΐου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες στην αυτοδιοίκηση με την περικοπή μεγάλου ποσοστού κονδυλίων για τον πολιτισμό, στηρίζει τη συγκεκριμένη δράση που δίνει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην περιοχή, με το Θεατρικό Εργαστήρι να αποτελεί κομμάτι της νεολαίας του Βοΐου.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.