Αυτή γδύνεται, εκείνοι σχολιάζουν: Το πιο ταπεινωτικό ριάλιτι για γυναίκες



«Η όλη ιδέα της παράστασης είναι να αφήσουμε τους άνδρες να μιλούν για τα σώματα των γυμνών γυναικών, ενώ η γυναίκα στέκεται ακριβώς μπροστά τους. Οι γυναίκες «πεθαίνουν» για τα σχόλια ενός άνδρα για το σώμα τους» λέει ο παρουσιαστής του δανέζικου reality Tomas Blachman.

Ο ίδιος προσπαθεί να καθησυχάσει το σάλο που έχει ξεσπάσει στην Δανία με το καινούριο reality που έχει τίτλο «Prime time».

Σύμφωνα με το σενάριο μια γυναίκα μπαίνει γυμνή στο δωμάτιο και αρχίζει να κάνει στριπτίζ. Παρουσιαστής και καλεσμένος κάνουν κριτική για το σώμα της γυναίκας μιλώντας δυνατά μπροστά της. «Είναι ταπεινωτικό για τις γυναίκες», «Είναι αηδιαστικό για όλους», «Είναι το χειρότερο πρόγραμμα της τηλεόρασης» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που κατακλύζουν τον δανέζικο τύπο τις τελευταίες μέρες.

Ας σημειωθεί ότι τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο καλεσμένος που εμφανίζονται στο τρέιλερ του ριάλιτι έχουν τα χάλια τους και δεν θα άντεχαν κάτι αντίστοιχο μπροστά σε γυναίκες κριτές.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.