5η Έκθεση «Εορδαία 2013»O Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 5η συνεχόμενη χρονιά την Έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2013” η οποία πλέον αποτελεί έναν θεσμό με ανοδική πορεία.

Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών προηγούμενες εκθέσεις, ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας και βάζουν την περιοχή μας σε πρώτο πλάνο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο.

Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση <<ΕΟΡΔΑΙΑ 2013>> η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη μας , από την Πέμπτη 06/6 έως Τετάρτη 12/6 και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, του Δήμου Εορδαίας και του ΕΒΕ Κοζάνης.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή που ακούει στο όνομα Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

Στο δρόμο προς την επιτυχία, η φετινή Έκθεση, εκτός από τα γενικά εκθέματα που θα προβληθούν, θα δώσουμε βαρύτητα στα «ελληνικά προϊόντα», ενώ πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα , καθʼ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο.

Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας δηλώσουμε όλοι παρόν.

Για πληροφορίες κ. Μποτονάκη Σοφοκλή κιν 6909909500

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος                Χαρίλαος Τοσκίδης

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.