Απίστευτη εφαρμογή: Βρες από πού κρατά η σκούφια σου!

Τη δυνατότητα να εντοπίσουμε από πού… κρατά η σκούφια μας βάσει του πού εμφανίζονται να μένουν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας, προσφέρει μια νέα εφαρμογή.

Το μόνο που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρεται να μάθει από πού κρατά η σκούφια του είναι να πληκτρολογήσει το επώνυμό του στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής που προσφέρει το blog.vrisko.gr.

Υστερα από λίγα δευτερόλεπτα θα ανοίξει ένας χάρτης της Ελλάδας με «σημαδεμένες» με κόκκινο τις περιοχές όπου μένουν όσοι έχουν το ίδιο επώνυμο με αυτό που έχει αναγραφεί στο σχετικό πεδίο.

Η κατανομή του επιθέτου που πληκτρολογήθηκε στο σχετικό πεδίο στο χάρτη της Ελλάδας γίνεται με βάση τον αριθμό τηλεφωνικών συνδέσεων που αντιστοιχούν σε αυτό το επίθετο ανά περιοχή. Βλέπεις δηλαδή σε ποιες περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν αναλογικά οι περισσότεροι με το δικό σου επίθετο.

Μπορεί όλοι, λίγο πολύ, να γνωρίζουμε τους συγγενείς μας, ωστόσο μια νέα ανακάλυψη συνεπώνυμου μέσω της εφαρμογής αυτής ίσως να σταθεί η ευκαιρία για να το… ψάξουμε λίγο περισσότερο.

Βρείτε πού κρατά η σκούφια σας πατώντας εδώ.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.