«Γέφυρα Ζωής»: Συνεχίζονται οι ενημερώσεις σχετικά με την δωρεά Βλαστοκυττάρων



Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Γέφυρα Ζωής συνεχίζει τις εξορμήσεις ενημερώσεων. Στα πλαίσια των ενημερωτικών αυτών δράσεων για τη Δωρεά Ζωής σε φορείς και σχολεία, την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ενημέρωση σχετικά με την δωρεά Βλαστοκυττάρων,  στο τμήμα  Μαιευτικής του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα.

Συνδιοργανωτές το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ Εορδαίας, το τμήμα  Μαιευτικής,  και  το Τμήμα Αιμοδοσίας ¨Μποδοσάκειου¨ Νοσοκομείου. Οι σπουδαστές του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα γίνουν οι αποδέκτες των πολυτίμων πληροφοριών για το ομφαλοπλακουντιακό αίμα (βλαστοκύτταρα). Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν γνώση σχετικά με την δωρεά των βλαστοκυττάρων σε δημόσια τράπεζα,  γνώση   απαραίτητη  που  θα εξασφαλίσει την άρτια εκπαίδευση/κατάρτισή τους και την μελλοντική διάδοση της χρησιμότητας φύλαξης των βλαστοκυττάρων σε υποψήφιες-μελλοντικές μητέρες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                               Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                Μιμηλίδου Ευτυχία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.