Ενημέρωση για την αρτηριακή υπέρταση πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης στην Άνω Κώμη



Στα πλαίσια της άσκησης κοινωνικής πολιτικής, ο Δήμος Κοζάνης, επιδεικνύοντας ευαισθησία σε θέματα που άπτονται της υγείας των πολιτών, έχει ξεκινήσει, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, έναν κύκλο ιατρικών ενημερώσεων στις τοπικές κοινότητες, με στόχο την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Με την επιστημονική στήριξη αξιόλογων και εξειδικευμένων επιστημόνων, δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να ενημερωθούν πλήρως για παθήσεις που τους ταλαιπωρούν. Στο τέλος της κάθε ενημέρωσης παρέχεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να  υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιθυμούν στους ιατρούς.

Ο κύκλος των ιατρικών ενημερώσεων που έχει ξεκινήσει, συνεχίστηκε με την εκδήλωση στην τοπική κοινότητα Άνω Κώμης, με κεντρικό ομιλητή τον ειδικό παθολόγο Εμμανουήλ Τσιρέκα, που πληροφόρησε τους παριστάμενους για την αρτηριακή υπέρταση.  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.