ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης σύμμαχος στον αγώνα κατά της φτώχειας



Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μικρασιατικό Σύλλογο Π.Ε. Κοζάνης για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών, των περισσοτέρων από 100 μαθητών που φοιτούν στο Ελεύθερο Σχολείο της.

Σήμερα, που η στήριξη και η αλληλεγγύη προς τους όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις έρχονται να αποδείξουν πως η συνεργασία μεταξύ φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης είναι αναγκαία και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας facebook/Arsis.Kozani.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.