Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»! Πεζοδρόμηση της οδού ΜακεδονομάχωνΟ Δήμος Κοζάνης καλεί για άλλη μία χρονιά τους πολίτες, να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ. Ευαισθητοποιούμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο Δήμος Κοζάνης φέτος, σε συνεργασία με την  WWF, υιοθετεί το διεθνές σκεπτικό της δέσμευσης «ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…» το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν πολλαπλασιαστικά το περιβάλλον, την κοινωνία και την καθημερινότητα.  

Η πρόσκληση του Δήμου Κοζάνης προς τους πολίτες είναι η εξής:

Θα
πεζοδρομούμε κάθε Κυριακή την οδό Μακεδονομάχων

Αν
οι δημότες μας χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το ποδήλατο, ή τα πόδια για τις μετακινήσεις τους

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της WWF την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, ο Δήμος Κοζάνης θα πεζοδρομήσει την οδό Μακεδονομάχων (από 10:00 έως 15:00), δράση η οποία θα συνεχιστεί σύμφωνα με τη δέσμευση του Δήμου.

Παράλληλα όπως και κάθε χρόνο θα διακοπεί η φωταγωγία στο δημοτικό φωτισμό από τις 20.30 και για μία ώρα, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στα κάτωθι σημεία:

Δ.Ε  ΚΟΖΑΝΗΣ
στην πόλη της Κοζάνης
Δημοτικός Κήπος
Κεντρική πλατεία Νίκης μαζί με τον πεζόδρομο επί της Ειρήνης
Καμπαναριό
Δημοτικό Ωδείο
Επί της οδού Τριανταφυλλίδη στο ύψος του Αγίου Νικολάου

Δ.Ε ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου
Πλατεία Ηρώων
Κεντρική πλατεία πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδος

Δ.Ε  ΑΙΑΝΗΣ
στην Δημοτική Κοινότητα Αιανής
Κεντρική Πλατεία

Δ.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ
στην Δημοτική Κοινότητα Κρόκου
Κεντρική Πλατεία

Δ.Ε  Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ
Στην Τοπική Κοινότητα Μαυροδεντρίου
Κεντρική Πλατεία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.