Με τον Κινέζο πρέσβη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης

Με τον Κινέζο πρέσβη στην Αθήνα Ντιου Τσιβέν, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2013, παρόντων των Αντιδημάρχων Μάρκου Φλώρου, Κώστα Κυριακίδη και Γιάννη Παπαγεωργίου, και της Γραμματέως Β΄ της Κινεζικής Πρεσβείας, Χουί Μιν.

Ο Κινέζος πρέσβης συζήτησε με τον Δήμαρχο Κοζάνης τις προοπτικές επενδύσεων Κινέζων επιχειρηματιών στην περιοχή (φωτοβολταϊκά, ΑΠΕ), την  συνεργασία και ανταλλαγή προϊόντων, καθώς και αμφίδρομες ανταλλαγές σε πολιτιστική βάση.

Επιπροσθέτως προτάθηκε από τον κ. Τσιβέν η παροχή τεχνογνωσίας στην κατασκευή των αρμάτων για την παρέλαση της Αποκριάς, αλλά και η συμμετοχή στην παρέλαση. Επίσης βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ύπαρξη  χωροταξικού σχεδιασμού, καθώς προβλέπονται οι χρήσεις γης για διάφορες δραστηριότητες (εμπορικές, βιοτεχνικές, βιομηχανικές). Ο Δήμαρχος Κοζάνης ήταν δεκτικός σε οποιοδήποτε πλαίσιο συνεργασίας.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.