Βοήθημα 200 ευρώ για 300 άπορους από τον Δήμο Κοζάνης!



Στη χορήγηση έκτακτου επιδόματος, το οποίο θα φτάνει περίπου στα 200 ευρώ, για περίπου 300, όπως υπολογίζεται, συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη, προχωρά ήδη ο Δήμος Κοζάνης, μέσα από τη συγκεκριμένη δράση που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόνοιας.

Το θέμα εγκρίθηκε χθες, κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού Δημοτικού Συμβουλίου, που συνεδρίασε στο Κοβεντάρειο, με εισηγητή τον πρόεδρο της εν λόγω Επιχείρησης Κώστα Κυτίδη, ο οποίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε πως το συνολικό κονδύλιο ανέρχεται περίπου σε 60.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο ίδιος, μόνο χθες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου κατατέθηκαν 14 αιτήσεις από αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Στην ίδια, χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, είχαμε, επίσης, την αποδοχή Τεχνικής Έκθεσης Αξιολόγησης και Μετρήσεων του έργου «Ατμοσφαιρική ρύπανση στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης – Διερεύνηση της Ανατομίας του Προβλήματος», ενώ εγκρίθηκε και η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Κοζάνης – Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ. με τίτλο  «Διατύπωση εναλλακτικών προτάσεων της λειτουργικής οργάνωσης, των διαφόρων τμημάτων της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης και η εξέταση των επιπτώσεων που έχουν στον εξοπλισμό και την επίπλωσή τους με παράλληλή έρευνα της καταλληλότητας των διαθεσίμων στην ελληνική και διεθνή αγορά τυποποιημένων στοιχείων που καλύπτουν τις διάφορες εναλλακτικές προτάσεις».

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.