Αναγνώστρια του kozaniLife.gr μας λέει για την κατάσταση που επικρατούσε μετά τα Sourd Games στην πλατεία!



Παρασκευή πρωι και στην κεντρική πλατεία της Κοζανης,όπως είθισται,πριν την μεγάλη Αποκρια, μικρά και μεγάλα παιδια διασκεδάζουν… Η εικόνα της κεντρικής πλατείας μετα την ολοκλήρωση των παιχνιδιών θυμίζει βομβαρδισμενο τοπίο!

Σερπαντινες,κονφετι,αυγά σπασμένα και κυρίως αλεύρι….κιλά απο αλεύρι! Η πρώτη σκέψη μου είναι τι εντύπωση θα σχηματίσουν οι επισκέπτες (όσοι και αν είναι φέτος) αντικρίζοντας αυτο το θέαμα.Η πρόβλεψη μάλιστα των μετεωρολογων για πιθανή βροχή έκανε το σενάριο ακόμα πιο εφιαλτικό αφου το αλεύρι που βρισκόταν στο έδαφος,αν έπεφτε βροχή θα γινόταν ένα ωραιοτατο ζυμαρι!

Τότε ήταν που είδα τις σκουπες του Δημου,Μαζι με υπαλλήλους να προσπαθούν να μαζέψουν ότι υπήρχε στο έδαφος και το βυτιο έτοιμο να ρίξει νερό.Η βροχη Μαζι με χαλάζι δεν αργησε να κάνει την εμφανιση της αλλα ευτυχώς τα αντανακλαστικά του Δημου έσωσαν την εικόνα της πόλης μας! Εντύπωση μου έκανε που παρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα συνεργεία συνέχιζαν το έργο τους και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να τρέχει προκειμένου να τους συντονίσει!

Έτσι όταν το απόγευμα έβγαλα τον εξαχρονο γιο μου όπως και οι περισσότεροι γονείς που έχουν μικρά παιδια στην πλατεία τα πάντα ήταν πεντακάθαρα! Μπράβο λοιπόν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παπαγεωργίου και μακάρι το παράδειγμα του να ακολουθούν και άλλοι έτσι ώστε και εμείς οι απλοί πολίτες να επαινουμε τους πολιτικούς μας και όχι να τους κατηγορουμε…

Γ.Β.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.