Το 2014 έτοιμη μελέτη για τον δρόμο όρια Ν. Κοζάνης – Λάρισα



Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή και τους Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων είχε χθες στην Κοζάνη ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος. Στόχος της συνάντησης ήταν η επιτόπου ενημέρωση του σχετικά με την πορεία και τα προβλήματα των δημοσίων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Σιμόπουλος επεσήμανε πως ολοκληρώνεται εντός του 2014 η μελέτη για τον οδικό άξονα Λάρισα- Όρια ΠΕ Κοζάνης, ο οποίος στη συνέχεια αναμένεται να ενταχθεί στα διευρωπαϊκά δίκτυα για χρηματοδότηση από τον νέο πακέτο στήριξης.

Αναφέρθηκε επίσης στο Φράγμα της Τριανταφυλλιάς, το τμήμα Φλώρινα –Νίκη τα οποία σήμερα Παρασκευή θα επισκεφθεί επιτόπου όπως και στον κάθετο άξονα Καστοριά –Κρυσταλλοπηγής. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής ευχαρίστησε τον Γενικό γραμματέα Δημοσίων έργων για την επίσκεψη του όπως και για κονδύλιο ύψους 250.000 ευρώ που αφορά την συντήρηση της Παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Ιωάννινων.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.