Συμμετοχή του ΕΒΕ Κοζάνης σε διάφορες εκθέσεις



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στις εκθέσεις:

●  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2013»
Η πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2013» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από 11 έως 19 Μαΐου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι – Λιμνοπούλα στα Ιωάννινα.

●  “4ο AGROQUALITY FESTIVAL”,
Το «AGROQUALITY FESTIVAL» αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων. Διοργανώνεται στις 17, 18, & 19 Μαΐου 2013 στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Οι κατηγορίες των εκθεμάτων καλύπτουν τους τομείς των: τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, μελισσοκομικά προϊόντα, οπωροκηπευτικά, βότανα – αρωματικά φυτά, προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, αποστάγματα, ζυμαρικά, άλευρα, δημητριακά, ζαχαροπλαστική – αρτοσκευάσματα, αλιεύματα.

●  «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ»
Η 47η διοργάνωση της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ»  θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 26 Μαΐου 2013 στο εκθεσιακό Κέντρο της Λαμίας. Στόχος της είναι η προβολή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων και η δημιουργία εμπορικών επαφών με τον αγροτοδιατροφικό και κτηνοτροφικό τομέα να καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση.

●  «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2013»
Η 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2013», θα πραγματοποιηθεί υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ ΑΕ από 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εκθέσεις, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 24610 41693, κα Δούσιου).    

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή ), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.