Παρουσίαση – Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο  στα Κοίλα από 19/3/2013 έως 20/4/2013 παρουσίαση – έκθεση  τοπικών και Ελληνικών εν γένει προϊόντων.

Την έκθεση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολικών μονάδων της περιοχής μας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα οργανώσουν επισκέψεις στον παραπάνω χώρο σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Κοζάνης, προκειμένου  να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας και να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγουν, συσκευάζουν και διακινούν οι τοπικές επιχειρήσεις.

Τα μέλη – επιχειρήσεις τοπικών και Ελληνικών εν γένει προϊόντων που επιθυμούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο Εκθεσιακό Κέντρο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο (τηλ. 24610 41693 κα Δούσιου ) για να πληροφορηθούν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Την προσπάθεια στηρίζουν και τα Επιμελητήρια Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών με τη συμμετοχή τοπικών  επιχειρήσεων  – μελών τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κώστας Κυριακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.