Καμμένος: Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν – Βίντεο



Τη συμφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πουτιν προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του κόμματος στο Περιστέρι.

«Την άλλη εβδομάδα, 19 του μηνός οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε στη Μόσχα όπου κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μεγάλη συμφωνία για την ορθοδοξία, δίνοντας νέα προοπτική στην πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στην συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Μη τολμήσετε να πειράξετε σπιθαμή ελληνικής γης, μη τολμήσετε να αμφισβητήσετε κύμα από το Ελληνικό Αιγαίο, να παραδώσετε το ελληνικό υπέδαφος, το ορυκτό πλούτο της χώρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε μέσω του Twitter για την αστυνομία και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για παράνομες συλλήψεις μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Επειδή πήγαν να απειλήσουν με προσαγωγές τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους λέμε ότι αυτό είναι το μεγαλύτερό τους λάθος. Τώρα βγαίνουμε στους δρόμους», επισήμανε ο Πάνος Καμμένος.

Επίσης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται στις Σκουριές, εκεί, που όπως είπε «οι πραιτοριανοί του Δένδια έστειλαν το νήπιο των δέκα μηνών στο νοσοκομείο και έριξαν χημικά σε σχολείο», ενώ χαρακτήρισε και «καταστροφή της πατρίδας και περιβαλλοντική καταστροφή» την επένδυση της Σκουριές.

Αναφορικά με το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «είναι ιδρυτικό».

Δείτε το βίντεο από την ΕΤ1

enikos.gr
lithosfotos.blogspot.gr

[iframe frameborder=”0″ width=”589″ height=”442″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xy2k6g”]
enikos.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΟΜΙΛΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ από Enikos_gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.