Ενημέρωση σχετικά με την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 3

Ο Δήμος Βοΐου  και η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.–ANKO προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές, κατοίκους της περιοχής, σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Καταστήματος Νεαπόλεος Βοΐου.

Η ενημέρωση θα αφορά στην 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 3 “Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013.

Στελέχη της ΑΝΚΟ, που είναι o Υποστηρικτικός Μηχανισμός για την υλοποίηση των ιδιωτικών έργων στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα Μέτρα:

311 «Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες»
312 «Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων»
313 «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων»

που έχουν προκηρυχθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και τις δυνατότητες και ευκαιρίες  που παρέχονται από το πρόγραμμα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 24 Απριλίου 2013, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων.
                                                   
Με τιμή
Η Δήμαρχος  Βοΐου                                Ο Πρόεδρος της ΑΝΚΟ
Παναγιώτα Ορφανίδου                                Κυριάκος Μιχαηλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.