Το ΕΒΕ Κοζάνης συμμετέχει στο Πανκοζανίτικο συλλαλητήριο



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης  ενημερώνει τα μέλη του ότι σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και από ώρα 13:00 έως 15:00 συμμετέχει στο «Πανκοζανίτικο» συλλαλητήριο που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη και επιβάλλεται να είναι καθολική για να διεκδικήσουμε την αυτονομία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την ενίσχυση και όχι τη διάλυση των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Επειδή η προωθούμενη κατάργηση και συρρίκνωση των Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  της Περιφέρειας μας αποτελεί  προσπάθεια υποβιβασμού και απαξίωσης του τόπου μας, αλλά και καίριο κτύπημα στην οικονομία της περιοχής μας, που πλήττεται όσο καμιά άλλη από την υποαπασχόληση, την ανεργία και την εγκατάλειψη, καλούμε τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση, για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας με σκοπό να αποτρέψουμε  τις δυσμενείς αποφάσεις που υπονομεύουν το μέλλον της περιοχής μας.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.