Στήριξη ΤΕΕ/ΤΔΜ στις κινητοποιήσεις κατά του σχεδίου «Αθηνά» – Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της ΚοζάνηςΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.), στα πλαίσια  κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων αναφορικά με τις δυσμενείς προβλέψεις του σχεδίου «Αθηνά» για τα ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει τις προσπάθειες όλων των φορέων, κατά της επιχειρούμενης ακύρωσης ενός βασικού  πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής, όπως είναι η Ανώτατη Παιδεία.

Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας για την Περιφέρειά μας, η ύπαρξη δομών Ανώτατης Παιδείας, με το σύνολο των απαραίτητων εκπαιδευτικών βαθμίδων επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, για να συμβάλλουν σε μια βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μιας Περιφέρειας, που παρουσιάζει διαπιστωμένη αναπτυξιακή υστέρηση, αυξημένους δείκτες ανεργίας, περιβαλλοντική υποβάθμιση και έλλειμμα εναλλακτικής προοπτικής.   

Το ΤΕΕ/ΤΔΜ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.00 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.