Έργα ανάπλασης προϋπολογισμού 5,5 εκατομμύριων ευρώ υλοποιούνται στα «Ηπειρώτικα» – Βίντεο



Ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο την παρουσίαση της ανάπλασης στη συνοικία της πόλης «Ηπειρώτικα», διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου, στην Αίθουσα Τέχνης, ο Δήμος Κοζάνης.

Η σημαντική, από πολλές πλευρές, ανάπλαση έχει ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνει το σύνολο των δρόμων και των ελευθέρων χώρων που εκτείνονται από το χώρο της λαϊκής αγοράς ως το δάσος του Άη Σαράντη και ως τη Μπιζανίου πίσω από τον Άγιο Δημήτριο.

Το έργο θα διαρκέσει περίπου δύο (2) χρόνια, έχει συνολικό προϋπολογισμό περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ, χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και εκτός από την ανάπλαση των δρόμων περιλαμβάνει και την υπογείωση των καλωδίων της Δ.Ε.Η., τη διάνοιξη δρόμων καθώς και την κατεδάφιση κτισμάτων τα οποία έχουν απαλλοτριωθεί.

Το «παρών» στην ενημερωτική συνάντηση έδωσαν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Καραπάτσιος.

Να σημειωθεί πως Δήμος Κοζάνης θα επιτηρεί καθημερινά το εν λόγω έργο και θα παρεμβαίνει όπου και όποτε χρειαστεί.

Στη διάθεση των κατοίκων για οτιδήποτε, θα βρίσκονται:

• το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Κοζάνης, τηλ. 2461034000
• η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, τηλ. 2461350400
• η δημοτική αστυνομία, τηλ. 2461301194
• η Δ.Ε.Υ.Α.Κ., τηλ. 2461051500

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/61260376″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ 5,5 ΕΚΑΤΟΜ. ΣΤΑ “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ” from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.