Δήμος Βοΐου: Συναυλία χορωδιών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο



Συναυλία χορωδιών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Δήμος Βοΐου σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στη Σιάτιστα.

Ο κόσμος της περιοχής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα προσφέροντας τρόφιμα και χρήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου το οποίο στηρίζει περισσότερες από 60 οικογένειες.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι χορωδίες Γυναικών της Σιάτιστας και των συλλόγων «Μακεδνοί» και Άγιος Αθανάσιος από την Κοζάνη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βοΐου που λειτουργεί με μηδενικά έξοδα χάρη στην προσφορά των πολιτών της περιοχής και της εθελοντικής ομάδας του Δήμου, έχει επιδείξει πλούσιο έργο από την Άνοιξη του 2012, συνεπικουρούμενο από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης.

Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Γαρούφος, «το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην προσπάθεια ανακούφισης των ευπαθών ομάδων» και ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν από το υστέρημά τους επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, τονίζοντας τη σημασία που έχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη, ευχαριστώντας παράλληλα ξεχωριστά τα μέλη των χορωδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.