Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στην βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου«Η Βουλή βλέπει την κ. Αντωνίου μόνο όταν έρχεται ως «πιστή Πηνελόπη» του κ. Σαμαρά 5 λεπτά πριν τις ονομαστικές ψηφοφορίες για να πει «ΝΑΙ» στα μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων και του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας. Φαίνεται ότι ακολουθεί τις συμβουλές παλαιοκομματικών Βουλευτών, οι οποίοι πλέον αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας, αφού «κατόπιν δικών τους ενεργειών» σώζουν υπηρεσίες τις οποίες ψήφισαν οι ίδιοι να καταργηθούν. Οι συγκεκριμένοι συνηθίζουν να μην επισκέπτονται Υπουργούς, όπως είθισται στη Βουλή ή και στα Υπουργεία για τα θέματα των περιοχών που εκπροσωπούν, αλλά προφανώς προτιμούν τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ «ποτού και ξηρών καρπών».

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, ότι παρ’ όλες τις «κατ’ ίδιαν συνομιλίες» με Υπουργούς, οι οποίες την κάνουν να απαξιεί να έρθει με τους υπόλοιπους Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα θέματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, δεν κατάφερε να κερδίσει αφορολόγητο Πετρέλαιο για την Καστοριά, αντίθετα με μεγάλη ευκολία είπε «ΝΑΙ» στην εξίσωση Πετρελαίου Θέρμανσης και κίνησης για μια περιοχή που τώρα ξεπαγιάζει και με τα δραματικά αποτελέσματα που είχαμε προσφάτως σε νέους ανθρώπους. Της υπενθυμίζω ότι είμαι Βουλευτής Κοζάνης και όχι Καστοριάς για να έχω «προθέσεις». Ωστόσο ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με όρισε Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο όλων των Νομών της Δυτικής Μακεδονίας.  

Οι μόνες προθέσεις μου είναι το καλό της Δυτικής Μακεδονίας και η σοβαρή εκπροσώπηση των πολιτών. Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε εύκολοι αντίπαλοι, είμαστε η νέα γενιά πολιτικών που θα βάλουμε ταφόπλακα στο αίσχος της Μεταπολίτευσης και στις παλαιοκομματικές πρακτικές και μεθοδεύσεις Βουλευτών που οδήγησαν τη χώρα στην κατάντια αυτή. Θα πρέπει να μας συνηθίσουν. Αντί να ασχολείται η κ. Αντωνίου με το πρόσωπο μου, ας δικαιολογήσει στον Καστοριανό λαό, γιατί έλειπε από τη συνάντηση όλων των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Καστοριανός λαός καταλαβαίνει τις προθέσεις της…» 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.