Διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών της Κοζάνης από ΚΤΕΛ, Αστικά και ταξί!

Οι μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που εκτελούμε το έργο της μεταφοράς των μαθητών της περιοχής μας. Ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε με θαβιά λύπη μας το επιβατικό κοινό, γονείς και μαθητές, ότι από τη Δευτέρα 4/3/2013 πρόκειται να διακόψουμε την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Στην απόφαση μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από τη συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες αρχές. Η άρνηση αυτή καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς , αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμόδιων αρχών.

Eχοντας πλήρη γνώση των συνεπειών της απόφασης μας αυτής ζητούμε συγγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίων το συμφέρον προτάσσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφαση μας αυτή.

ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Α.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ «Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.