Δηλητηρίασαν σκύλους μέσα στα κλουβιά τους στη Λευκόβρυση! Βίντεο



Μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης τεσσάρων κυνηγετικών σκύλων στη Λευκόβρυση Κοζάνης. Ο Σάκης Φτάκας είδε τους τρεις κυνηγετικούς σκύλους τους νεκρούς και τον ένα να χαροπαλεύει στην αυλή του σπιτιού του.

Ο εγκληματίας που δηλητηρίασε τους σκύλους φρόντισε να κάνει καλά τη δουλειά του. Εκμεταλλευόμενος το προηγούμενο βράδυ το σκοτάδι και τη βλάβη στο δημοτικό φωτισμό έφτασε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς στο σπίτι του κυνηγού, έριξε μέσα στα κλουβιά των σκύλων το κρέας με το αρσενικό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο ιδιοκτήτης των σκύλων και ο συνέταιρός του δεν πίστευαν στα μάτια τους το επόμενο πρωί, βλέποντας το τρομερό θέαμα.

«Πρέπει να πετάξαν απο τον αυλόγυρο το κρέας και τα σκυλιά το έφαγαν με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν» λέει ο Μάκης Πήττας. Ο τέταρτος σκύλος σώθηκε χάρη στην επέμβαση του κτηνιάτρου.

Το γεγονός έχει εξοργίσει τον ιδιοκτήτη και τους γείτονες που βλέπουν το θέμα με τις φόλες να γίνεται καθημερινότητα και καταγγέλουν το συμβάν ως ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δείχνει την αναισθησία κάποιων απέναντι στα ανθρώπινα όντα. Μιλούν για καταδικαστέα πράξη που πρέπει να τιμωρηθεί.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΤΙΔΗΣ- kozani.tv

[iframe width=”590″ height=”443″ src=”http://www.youtube.com/embed/FuRVDQMIByk?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.