Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Την ανάληψη της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που θα γίνει στην Κοζάνη, ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Μετά από 19 χρονιά κατορθώσαμε να πάρουμε και πάλι, την διοργάνωση της τελικής φάσης, του μπάσκετ, που είναι το δημοφιλέστερο και πολυπληθέστερο στα φοιτητικά πρωταθλήματα (συμμετέχουν παίκτες – φοιτητές /τριες ακόμη και από την Α1 εθνική κατηγορία).

Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη της Κοζάνης, τις ημερομηνίες 8-11 Απριλίου 2013 και θα φιλοξενήσουμε τις 8 νικήτριες ομάδες κοριτσιών, από τους προκριματικούς ομίλους, που είναι χωρισμένα τα Πανεπιστήμια / ΤΕΙ της χώρας μας και 7 νικήτριες ομάδες αγοριών από τους ομίλους, καθώς και η ομάδα του ΤΕΙ μας, σαν διοργανώτρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεπεραστούν κάποιες μικρές δυσκολίες, να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του πανεπιστημιακού αθλητισμού η ΚΥΠΡΟΣ με πανεπιστημιακές ομάδες (φοιτητών – φοιτητριών).  
   
Από την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.