Το ΕΒΕ Κοζάνης συμμετέχει στη διοργάνωση Ελληνο-Ρωσικού Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2013

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο  Π.Ε. Κοζάνης από κοινού με  το Ελληνο-ρωσικό Κέντρο «Ερμής» και τα Επιμελητήρια Σερρών, Καβάλας, Χαλκιδικής, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Έβρου, Ξάνθης, Κέρκυρας, Γρεβενών και  σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων «Alpha Plan», τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς,  θα συμμετέχει στη διοργάνωση του  Επιχειρηματικού  Ελληνο-ρωσικού Forum που θα γίνει από τον «Ερμή» στη Θεσσαλονίκη στις 16 & 17 Μαΐου 2013.

Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδας  στη Ρωσική αγορά.  

Η εν λόγω διοργάνωση  στόχο έχει να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο, που θα λάβει μέρος δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή του.

Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β (business to business) συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.  

Επίσης, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά με τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, κ.α.

Η συμμετοχή και των επιχειρήσεων σας,  που έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, πιστεύουμε θα  είναι πολύ σημαντική για την αποδοτικότερη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών  σας στην αγορά της Ρωσίας.
 
‘Όσες επιχειρήσεις – μέλη   ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, παρακαλούμε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την αποστολή, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο chambers@otenet.gr, συμπληρωμένης με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μπορούν  να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.evekozani.gr ή να ζητήσουν να τους αποσταλεί στο τηλ  24610 41693(κα Δούσιου).

Η αποστολή της εν λόγω αίτησης επισημαίνεται ότι δηλώνει απλά το ενδιαφέρον των μελών, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση.

Ζητούμενο εκ μέρους μας είναι να καταρτίσουμε το συντομότερο και οριστικά ως τα μέσα Μαρτίου μία λίστα ενδιαφερομένων επιχειρήσεων από το Νομό μας, ώστε να αποσταλεί η λίστα αυτή, μαζί με των άλλων Ελληνικών Επιμελητηρίων που συνεργάζονται στη διοργάνωση του Forum, στα Ρωσικά Επιμελητήρια προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων με Ρώσους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο Business Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων, καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΤΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.