Κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Βοΐου



Ευχές για μια καλύτερη χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αντάλλαξαν την Τρίτη 12 Φλεβάρη οι υπάλληλοι του Δήμου Βοΐου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στη Σιάτιστα.

Παρουσία της Δημάρχου Βοΐου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, οι υπάλληλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγες ώρες, να ξεφύγουν από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας και βεβαίως να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Στο μήνυμά της, η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, ευχαρίστησε έναν προς έναν τους εργαζομένους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει αυτά τα δύο(2) χρόνια λειτουργίας του νέου Καλλικρατικού Δήμου, ζητώντας παράλληλα την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία προκειμένου να διορθωθούν παραλείψεις που ενδεχομένως έχουν διαπιστωθεί.

Στους εργαζομένους απευθύνθηκαν επίσης οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, Μιχάλης Καραμπατζιάς και Παναγιώτης Περπερής, όπως και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Προσωπικού, Θεόκλητος Γιώτης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.