Η Δήμαρχος Βοΐου σε εκδηλώσεις συλλόγων Βοϊατών της Θεσσαλονίκης

Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Βοΐου οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το παρών το Σαββατοκύριακο η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμα της περιοχής πέρα από τον τόπο καταγωγή τους.

Η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τους 31 αριστούχους μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου, που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση του συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης, από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου. Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης ο μεγάλος ευεργέτης και Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νίκος Παπαγεωργίου, με τα μέλη του συλλόγου να κόβουν παράλληλα την πίτα τους για το 2013.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία πλήθος κόσμου, που έμεινε ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση.

Λίγο νωρίτερα, η Δήμαρχος, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Νεαπολιτών Θεσσαλονίκης που και φέτος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στα χορευτικά τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Βοΐου που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.