Ο Σέχι Εράλντι της Κοζάνης 2004 στην Εθνική Αλβανίας



Πρόσκληση – Επιστολή από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας παρέλαβε η Κοζάνη 2004 (θυγατρική ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης) για τον επιθετικό της Σέχι Εράλντι, γεννημένος  το 1997.

Ο νεαρός επιθετικός   πριν ενάμισι μήνα περίπου για ένα δεκαήμερο προπονήθηκε με την Εθνική Αλβανίας (U17) και το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό team.

Ο Σέχι κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας (U17) να συμμετέχει στην προετοιμασία αλλά και σε σειρά φιλικών αγώνων με Σλοβενία και Κόσσοβο από τις 13 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Η κλήση του 16χρονου επιθετικού της Κοζάνης 2004 αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο αλλά και για την Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης που τον έχει στις τάξεις της από 6 χρονών.
 
«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Μακεδονικού συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της, Σέχι Εράλντι για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα της Αλβανίας Κ 17 (U 17)  και του εύχεται καλή επιτυχία. Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες των Ακαδημιών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου ο Μακεδονικός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Εράλντι».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.