Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο Β’ Κ.Α.Π.Η. Πτολεμαΐδας

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου  στο  Β’  Κ.Α.Π.Η. Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας.

Η αίθουσα γέμισε από μέλη και εργαζόμενους  του ΚΑΠΗ οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και συντροφικότητα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Καμπούρης, την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ  Κρυσταλλίδου Θεοπίστη, η οποία και μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές της Δημάρχου Εορδαίας  Π. Βρυζίδου, για υγεία και δύναμη ,  στην εκδήλωση  παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας  κ. Ιωάννης Ασπράγκαθος.

Ευχάριστη νότα  έδωσε η χορωδία της Θρακικής Εστίας, που χάρισε σε όλους τους παραβρισκόμενους έναν όμορφο μουσικό επίλογο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: Βαβούρας(Kρυστάλλινα είδη), Μπίντσης(Ηλεκτρικά είδη), Σάκκος Παναγιώτης(Καλλυντικά), Αλεξάνδρα Δημητριάδου(Εμπόριο αυγών-Πτηνών), Ιωαννίδης Α.Ε.(Κατάστημα Ηλεκτρικών),Κατάστημα Καρκαντώνης, Τουριστικό Γραφείο  Χονδροματίδης, Τουριστικό Γραφείο Τοψής, Σαλονικίδης(Εμπόριο ειδών διατροφής),Αλέξανδρος Σαλονικίδης & ΣΙΑ Ο.Ε., Κατάστημα «Οίκος».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.