Μήνας σύγχρονης Μουσικής από το ΔΩΚ – Αυλαία με το έργο «Κύκλοι και γραμμές» του Παναγιώτη Δημόπουλου



Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει ένα μηνιαίο αφιέρωμα στη μουσική του 20ου και 21ου αιώνα.  Σκοπός του αφιερώματος είναι να ρίξει φώς στις άγνωστες πτυχές των σύγχρονων τάσεων της μουσικής των τελευταίων 100 χρόνων που συνοδεύτηκε από έντονες αναζητήσεις και  αμφισβητήσεις των συμβατικών ακουσμάτων.

Σεμινάρια από διακεκριμένους συνθέτες-μουσικολόγους ,διαλέξεις , συναυλίες , παρουσιάσεις έργων σε πρώτη εκτέλεση αλλά και μουσικά εργαστήρια σύγχρονης μουσικής  θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Κ. από 2.2.2013 εώς και 25.2.2013.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 24610 34932.

«Κύκλοι και γραμμές»
Η σημειογραφία στην μουσική του Παναγιώτη Δημόπουλου.

Το Δ.Ω.Κ. ανοίγει την αυλαία του μηνιαίου αφιερώματος στη σύγχρονη μουσική με καλεσμένο τον συνθέτη αλλά και συμπολίτη μας Παναγιώτη Δημόπουλο. O συνθέτης κάνει μια αναφορά στον τρόπο με τον οποίο η σημειογραφία και η ίδια η πράξη της γραφής επηρεάζουν την δημιουργική διαδικασία και την σχέση συνθέτη – εκτελεστή – ακροατή. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο και ώρα 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Πληροφορίες –συμμετοχές 2461- 34932.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.