Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Κοζάνης με τους προέδρους των Επιστημονικών Επιμελητηρίων



Συνάντηση είχε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 13 ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης  Κοζάνης κ. Κυριακίδης Κώστας, με τους Προέδρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Καρακάση Μανώλη, του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Κακάλη Σάκη και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Σημανδράκο Βαγγέλη.
    
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και κινήθηκε γύρω από ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα όπως αυτά της διαμόρφωσης πολιτικών για την καταπολέμηση της ανεργίας, της αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, της μετάβασης στην μεταλιγνιτική περίοδο, του ενεργειακού σχεδιασμού, προτάσεις και σκέψεις για την παραλίμνια περιοχή, καθώς και την ανάπτυξη και τη στήριξη του αγροτικού τομέα και της κτηνοτροφίας. Εκφράστηκε η ανησυχία και ο προβληματισμός ,ταυτόχρονα όμως και η διάθεση για συνεργασία και προσφορά όλων στη διαμόρφωση στόχων και ανάδειξης των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.
    
Οι πρόεδροι των Επιστημονικών Επιμελητηρίων ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στον κ. Κυριακίδη για την ανάληψη των νέων του  καθηκόντων, και τόνισαν πως θα σταθούν δίπλα του στην επεξεργασία και τη διαμόρφωση προτάσεων και δράσεων στους τομείς ενδιαφέροντος τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.