Εγγραφές β’ εξαμήνου στο Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ – Κοζάνης



Το Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ενημερώνει ότι οι εγγραφές του β’ εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 01 έως 15 Φεβρουαρίου.  

Το Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες (ανέργους, μονογονεϊκές οικογένειες, μετανάστες κ.α.). Αποσκοπεί στην εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων αναπτύσσοντας τόσο τα επαγγελματικά τους εφόδια, όσο και τις κοινωνικές τους δεξιότητες, προσφέροντας, παράλληλα, στήριξη στη διαδικασία διατήρησης του ελέγχου της ζωής τους  και  της κοινωνικής τους ένταξης.

Το Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης προσφέρει, δωρεάν:

μαθήματα ελληνικής γλώσσας (τριών επιπέδων: ένταξης, ανάπτυξης επικοινωνιακών δεξιοτήτων και απόκτησης πιστοποιητικού γλωσσομάθειας),
εκμάθησης αγγλικής γλώσσας, σε επίπεδο First Certificate με στόχο την απόκτηση αντίστοιχου αναγνωρισμένου πτυχίου,
εκμάθησης της χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών με στόχο την απόκτηση πιστοποίησης ECDL.

Οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν εθελοντικά τη λειτουργία του και κάθε πολίτης ο οποίος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί περαιτέρω και να συνδράμει στην προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης: οδός Αμύντα 4, τηλέφωνο 2461049799, e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.