Κοζάνη: Η Αποκριά στηρίζεται από τους Κοζανίτες



Οι Αποκριές απέχουν ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον αλλά η προετοιμασία ξεκίνησε, μέσω συναντήσεων των στελεχών του Οργανισμού Πολιτισμού και των εκπροσώπων των Φανών της πόλης, τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το ζήτημα.

Από την πλευρά της η κα Νανοπούλου έκανε λόγο ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους για καθυστέρηση του Δήμου στην προετοιμασία της Αποκριάς, τονίζοντας πως είναι το μόνο που απέμεινε για να δώσει ευκαιρία και για οικονομική δραστηριότητα αλλά και για διασκέδαση, κάνοντας λόγο για απουσία δράσεων την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κα Νανοπούλου σημείωσε πως ο Δήμος Κοζάνης πρέπει να φροντίσει για την μέγιστη προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο της Κοζανίτικης Αποκριάς με όλα τα μέσα. Αμφότεροι πάντως σημείωσαν πως τα χρήματα δεν είναι το παν για να πετύχει η Αποκριά, αφού ούτως ή άλλως οι οικονομικοί πόροι του παρελθόντος δεν υπάρχουν, αλλά όπως τόνισε ο κ. Μαλούτας η προσπάθεια στηρίζεται στην διάθεση και στον εθελοντισμό.

ΕΡΑ Κοζάνης – Σύνταξη: Θωμάς Δημητριάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.