Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του Γ’ βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Κοζάνης



Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Γ΄ βρεφονηπιακός σταθμός Κοζάνης» υπεγράφη την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της εταιρίας Κ/Ξ ΛΙΑΚΟΣ Πολυδεύκης του Θωμά – Μαρκόπουλος Θεόδωρος του Δημητρίου».

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Ο βρεφονηπιακός σταθμός προορίζεται για:10 βρέφη, 75 νήπια, δηλαδή για συνολική δυναμικότητα 85 παιδιών.

Το κτήριο που πρόκειται να κατασκευαστεί είναι ισόγειο με υπόγειο και  περιλαμβάνει: α. Υπόγειο αποθηκευτικό και λειτουργικό χώρο συνολικού εμβαδού 160,40 τ.μ  β. Κύριο χώρο λειτουργίας του σταθμού (αίθουσες απασχόλησης, ύπνου, υγιεινής, κουζίνα, τραπεζαρίες, γραφεία και άλλοι λειτουργικοί χώροι) στο ισόγειο συνολικού εμβαδού 806,85 τ.μ. γ. Ημιυπαίθριους και αίθριους χώρους ψυχαγωγίας και πρόσβασης του κτιρίου συνολικών εμβαδών 69,95 τ.μ και 72,40 τ.μ αντίστοιχα.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε δεκαοκτώ μήνες, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 524.746,80 ευρώ, με μέση έκπτωση 21,11%.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.