Ευχαριστήριο από το Μαγαζάκι Αλλυλεγγύης



To Γραφείο Εθελοντισμού Δ. Κοζάνης και οι εθελόντριες στο Μαγαζάκι Αλληλεγγύης ευχαριστούν θερμά:

Τον ιδιοκτήτη  καταστήματος υποδημάτων της πόλης μας  για την προσφορά ικανού αριθμού παιδικών παπουτσιών για τα παιδάκια των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το «Μαγαζάκι».

Η πρωτοβουλία του αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του εμπορικού κόσμου του Δήμου μας σε θέματα κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Tην Τ.Κ. και τους κατοίκους του Πρωτοχωρίου που διοργάνωσαν, όπως κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή όλων των θεσμών και των φορέων του οικισμού, εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσέφεραν στο Μαγαζάκι είδη ένδυσης – υπόδησης, τα οποία χάρισαν με περισσή ευαισθησία κάτοικοι του Πρωτοχωρίου.

Για άλλη μια φορά μεμονωμένες αλλά και συλλογικές πρωτοβουλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης συμβάλλουν στη στήριξη δομής της Πολιτείας και ενδυναμώνουν τη θέληση των εθελοντριών, που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να είναι πιο αποτελεσματικές στην εξυπηρέτηση οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για το Γρ. Εθελοντισμού Δ. Κοζάνης
Κακουλίδου Ειρήνη
Εντετ. Δημοτ. Σύμβουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.